Από την Τρίτη, 21 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013, οι μαθητές του 2ου έτους της 49ης Σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι, στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής.

Φωτογραφία απο την επίσκεψη των μαθητών του 2ου έτους της 49ης Σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών στη Προεδρική Φρουρά. (Πηγή: ΓΕΑ)

Πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου, στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης, στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και στο Μουσείο της ΠΑ στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Φωτογραφία απο την επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. (Πηγή: ΓΕΑ)

Επίσης, επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων, την Προεδρική Φρουρά, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Φωτογραφία από την επίσκεψη των μαθητών της ΣΥΔ στη Προεδρική Φρουρά. (Πηγή: ΓΕΑ)

Φωτογραφία από την επίσκεψη των μαθητών της ΣΥΔ στο Μουσείο της ΠΑ στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι. (Πηγή: ΓΕΑ)

Φωτογραφία απο το εκπαιδευτικό ταξίδι της ΣΥΔ. (Πηγή: ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: