Σύστημα Praetorian για τα μαχητικά Typhoon Tranche 2. (Πηγή: arabianaerospace)

Η εταιρεία Selex ανακοίνωσε την 28 Μαΐου πως έχει ολοκληρώσει τις παραδόσεις του συστήματος αυτοπροστασίας ηλεκτρονικού πολέμου Praetorian των μαχητικών αεροσκαφών Typhoon πακέτου 2. Πλέον, τα 236 μαχητικά αεροσκάφη Typhoon πακέτου 2 που υπηρετούν στις αεροπορίες του Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας θα πρέπει να εξοπλιστούν με τα στοιχεία ηλεκτρονικών αντιμέτρων και προειδοποίησης προσέγγισης πυραύλων.

H Selex, η οποία ηγείται της κοινοπραξίας EuroDASS (αποτελούμενη απο την Elettronica, Indra, Cassidian και Selex) προκειται να παραδώσει την λύση Praetorian, αυτή τη στιγμή, στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης, τα συστήματα για τα αεροσκάφη Typhoon πακέτου 3.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: