Το όχημα Hawkei. (Πηγή:shephardmedia)

H εταιρεία Thales Australia ανακοίνωσε πως έχει παραδώσει δύο επιπλέον ελαφρά 4X4 θωρακισμένα οχήματα στον Οργανισμό Αμυντικού Υλικού της Αυστραλίας (DMO), σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων.

Η παράδοση των δυο αναγνωριστικών εκδόσεων μαζί με τα υπόλοιπα τέσσερα, σημαίνει πως τα έξι οχήματα βρίσκονται στο στάδιο των δοκιμών του υπουργείου Άμυνας της Αυστραλίας. Σύμφωνα με την εταιρεία έχουν τηρηθεί όλα τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης των οχημάτων. Τα έξι οχήματα που αποτελούνται από δύο εκδόσεις διοίκησης και ελέγχου, δυο εκδόσεις γενικής χρήσης και δύο εκδόσεις αναγνώρισης συν ένα ρυμουλκούμενο (trailer).

To μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης περιλαμβάνει δοκιμές στην επιβιωσιμότητα, την ολοκλήρωση των συστημάτων επικοινωνίας, τις δοκιμές ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας/παρεμβολών και δοκιμές ενίσχυσης της αξιοπιστίας.

Μετα τον επιτυχή έλεγχο των οχημάτων, όπως περιγράφεται στο «Σχέδιο Αμυντικών Δυνατοτήτων 2012», η τελική έγκριση του προγράμματος αναμένεται γύρω στο 2015, η DMO πρόκειται να παραλάβει περισσότερα από 1300 οχήματα.

Διαβάστε επίσης:

To όχημα των ΗΠΑ, JLTV Eagle (βίντεο)

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: