Το πυροσβεστικό όχημα P-19 ARFF των Πεζοναυτών των ΗΠΑ. (Πηγή: olive-drab)

Το Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) έχει επιλέξει την εταιρεία Oshkosh Defence για την παράδοση των νέων πυροσβεστικών οχημάτων P-19R (ARFF).

Το P-19R, θα χρησιμοποιηθεί ως το όχημα άμεσης απόκρισης στις περιπτώσεις φωτιάς στις στρατιωτικές βάσεις και αεροδρόμια εκστρατείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το όχημα θα παρέχει στο Σώμα Πεζοναυτών αυξημένες δυνατότητες κατά τη κίνηση σε ανώμαλο έδαφος και θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα πυροσβεστικά οχήματα P-19 ARFF.

H συνολική αξία της σύμβασης εκτιμάται στα 192 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2018. Το όχημα βασίζεται στη πλατφόρμα LVSR της εταιρείας η οποία είναι σε υπηρεσία με τους Πεζοναύτες των ΗΠΑ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: