Το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35. (Φωτ: ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ)

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο πληροφορίες  σχετικά με τις επιχειρησιακές ικανότητες και τα συστήματα που είναι εξοπλισμένο το Su-35, βρήκα, στο κανάλι του PlanesTVστο You Tube, το παρακάτω δυνατό βίντεο από την επίδειξη του ρωσικού μαχητικού Su-35 στην Διεθνή Αεροπορική Έκθεση Le Bourget 2013 στο Παρίσι.
Είναι, πραγματικά, εκπληκτικό το πως λειτουργεί το σύστημα μεταβολής διεύθυνσης ώσης (thrust vectoring) του αεροσκάφους.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=r3h2PIo0tt0]

To πολλαπλού ρόλου μαχητικό Su-35, εξοπλισμένο με δύο κινητήρες 117S με σύστημα μεταβολής της διεύθυνσης της ώσης (TVC), συνδυάζει την μεγάλη ευελιξία με τη δυνατότητα εμπλοκής διάφορων ενάεριων στόχων ταυτόχρονως χρησιμοποιωντας κατευθυνόμενους πυραύλους και οπλικά συστήματα.

Το μαχητικό είναι χαρακτηρισμένο ως “μαχητικό 4++ γενιάς με πέμπτης γενιάς τεχνολογία”.

Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία προκειται να παραλάβει έως το 2015 συνολικά 50 μαχητικά Su-35S.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: