Φωτογραφία απο την επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη ΣΔΙΕΠ/ΠΑ . (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013, o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, επισκέφθηκαν τη Σχολή Διοίκησης Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ), όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Φωτογραφία από την επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ στη ΣΔΙΕΠ/ΠΑ. (Φωτ: ΓΕΑ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της ΣΔΙΕΠ/ΠΑ, συνομίλησε με τους σπουδαστές και ανέπτυξε τη θέση και την προοπτική των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα στο γεωπολιτικό γίγνεσθαι της περιοχής.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: