Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώθηκε ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε τον Ναύσταθμο Κρήτης από 17 έως 18 Ιουνίου 2013.

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στον Ναύσταθμο Κρήτης και στο Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ. (Φωτ: ΓΕΝ)

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΝ επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Ναύσταθμου Κρήτης και Πολεμικά Πλοία που ελλιμενίζονται στο Ναύσταθμο και συνομίλησε με το προσωπικό.

Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός ΓΕΝ κήρυξε την έναρξη του Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) με θέμα: «Μελλοντική Θαλάσσια Ασφάλεια – Οι Ρόλοι των Επιχειρήσεων Ναυτικής Αποτροπής».

Το εν λόγω συνέδριο παρέχει νέες ευκαιρίες για συζήτηση και προτάσεις, σε θέματα θαλάσσιας ασφάλειας ˑ και τις διασυνδέσεις της με θέματα επιχειρήσεων ναυτικής αποτροπής, μελετώντας τις μεταξύ τους αλληλεπιδράσεις.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Ναυτικού της Λιβύης, Αρχιπλοίαρχο Hasan Ali Bushnak, και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, ο Αρχηγός ΓΕΝ μαζί με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Jean Loup Kuhn-Delforge, επισκέφθηκαν εν πλω τη γαλλική Φρεγάτα FORBIN, και παρακολούθησαν μέρος ασκήσεων συνεργασίας του Γαλλικού Πλοίου με Ελληνικές Μονάδες .

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: