Φωτογραφία της αντιπροσωπείας του Πανεπιστημίου Ξένων Γλωσσών της Κίνας μπροστά απο την κεντρική είσοδο του Υπ. Εθνικής Άμυνας. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013, αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Ξένων Γλωσσών της Κίνας επισκέφθηκε το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιούν στη χώρα μας από 6 έως 10 Ιουλίου 2013.

Στη φωτογραφία ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνομιλεί με τον επικεφαλής της κινέζικής αντιπροσωπείας Υποστράτηγο Li Shaoshan. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο επικεφαλής της κινέζικης αντιπροσωπείας, Υποστράτηγος Li Shaoshan, έγινε δεκτός από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: