Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Ολλανδίας στο Αφγανιστάν. (avrm.wordpress.com)

Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Ολλανδίας στο Αφγανιστάν. (avrm.wordpress.com)

O Οργανισμός Αμυντικού Υλικού της Ολλανδίας (DMO) έχει αναθέσει σύμβαση στην τοπική εταιρεία Defenture για την παράδοση 50 ελαφρών, αερομεταφερόμενων, τακτικών, οχημάτων, υψηλής κινητικότητας Mercedes Benz G-Wagon 4×4 με διαμόρφωση ειδικών επιχειρήσεων.

Ο στόλος οχημάτων πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από την ειδική μονάδα του Βασιλικού Ολλανδικού Στρατού Commando Corps ή KCT (Korps Commandotroepen).

Θα είναι οπλισμένα με βαρύ πολυβόλο όπλο των 12,7 χιλιοστών τοποθετημένο σε βάση ή εκτοξευτή οπλοβομβίδων 40 χιλ. και ένα πολυβόλο διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών στη πλευρική βάση.

Επί του παρόντος η KCT χρησιμοποιει οχήματα που βασίζονται στο σκάφος του G-Wagon.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: defensie.nl

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: