Όχημα διοικητικής υποστήριξης, γενικής χρήσης, βαρέος τύπου HX-77. (Φωτ: .rheinmetall-defence.com)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστραλίας υπέγραψαν σύμβαση αξίας 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ, με την γερμανική εταιρεία Rheinmetall MAN Military Vehicles GmbH (RMMV) για την απόκτηση 2500 θωρακισμένων και συμβατικών οχημάτων διοικητικής υποστήριξης.

Στα πλαίσια της παραγγελιάς αυτής, η οποία αποτελεί τμήμα της Φάσης 3Β του προγράμματος εκσυχρονισμού ‘Land 121″ της Αυστραλίας, η εταιρεία RMMV θα προμηθεύσει αριθμό τακτικών οχημάτων σε διάφορες διαμορφώσεις και κατηγορίες βάρους. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα μεσαίου και μεγάλου βάρους οχήματα περισυλλογής, οχήματα διοικητικής υποστήριξης βαρέως τύπου, ολοκληρωμένα συστήματα φόρτωσης όπως επίσης και εκδόσεις φορτηγών μεσαίου μεγέθους μεταφοράς φορτίων με γερανούς, δυνατότητα μεταφοράς δεξαμενών μεταφοράς νερού και καυσίμων και ανατρεπόμενες πλατφόρμες.

Οι παραδόσεις των πρώτων οχημάτων της Φάσης 3Β του «Land 121» προκειται να ξεκινήσουν το 2016 με την ολοκλήρωση της σύμβασης να προβλέπεται στο 2020.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l5P0J-ZcgVU]

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε: Rheinmetall MAN Military Vehicles lands major military truck order in Austr…

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: