Φωτογραφία απο την τελετή Ονομασίας των νέων Σμηνιών της 63ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ). (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η τελετή Ονομασίας των νέων Σμηνιών της 63ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ).

Η ΣΤΥΑ βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας (Δήμος Αχαρνών) και απέχει από το κέντρο των Αθηνών 18 km περίπου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επέδωσε επαίνους, στον πρωτεύσαντα απόφοιτο της 63ης Σειράς ΣΤΥΑ, Σμηνία (ΤΗΓ) Χρυσόστομο Φωτιάδη, στον πρωτεύσαντα στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση, Σμηνία (ΤΜΑ) Βασίλειο Ζουγιανό καθώς και στους πρωτεύσαντες των ειδικοτήτων.

Αποστολή της Σχολής, είναι η εκπαίδευση Τεχνικών Υπαξιωματικών άρτια καταρτισμένων, ώστε να είναι ικανοί να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις και στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν μέσα σε ένα υψηλό τεχνολογικά φορέα που είναι η Πολεμική Αεροπορία. (Φωτ: ΓΕΑ)

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Επιτελάρχης της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Τσομπανικολίδης, ο Διοικητής της ΣΤΥΑ, Ταξίαρχος (Ι) Μιχαήλ Γιατζιτζόγλου, ο Διοικητής της 123 Πτέρυγας Τεχνικής Εκπαίδευσης, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Σιαμπάνης, ο Διοικητής της Σχολής Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων, Αντισμήναρχος (Ρ) Δημήτριος Τσουκαλάς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών της ΔΑΕ.

Ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επέδωσε επαίνους στους πρωτεύσαντες Σμηνίες. (Φωτ: ΓΕΑ)

Ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επέδωσε επαίνους στους πρωτεύσαντες Σμηνίες. (Φωτ: ΓΕΑ)

Η ΣΤΥΑ. είναι ανεξάρτητη Μονάδα της ΠΑ (ισότιμη με Σμηναρχία) και υπάγεται στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ). (Φωτ: ΓΕΑ)

Το Ελληνικό πνεύµα δηµιουργικό και πάντοτε πρωτοπόρο ,συνέλαβε με το µύθο του Δαίδαλου την πρώτη προσπάθεια του ανθρώπου να κατακτήσει τους ουρανούς µε τον πρώτο Αεροπόρο, τον Ίκαρο. (Φωτ: ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: