Το έμβλημα της 384 ΜΕΔ απεικονίζει το κεφάλι ενός Πούμα, σύμβολο της απόλυτης δύναμης και της μοναχικότητας, συμβολίζοντας περαιτέρω την δυναμικότητα των αποστολών που φέρει εις πέρας αλλά και τον μοναχικό τρόπο εκτέλεσης τους. (ΓΕΑ)

Η 384 Μοίρα Έρευνας Διάσωσης (ΜΕΔ) έχει ως αποστολή την Έρευνα και Διάσωση σε καιρό ειρήνης και την Έρευνα και Διάσωση Μάχης σε καιρό έντασης και πολέμου.

Παράλληλα, αναλαμβάνει δευτερεύουσες αποστολές όπως η παροχή εφοδίων σε απομονωμένες περιοχές καθώς και μεταφορές προσωπικού και υψηλών προσώπων.

Επιπλέον, εκτελεί αεροδιακομιδές ασθενών και τραυματιών, επ’ οφελεία του ΕΚΑΒ.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FjGryosUC7Y]

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: