Ο Α/ΓΕΑ ευχαρίστησε τον Σουηδό ΑΚΑΜ για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συναντήθηκε στο γραφείο του, με τους απερχόμενους Ακολούθους Άμυνας (ΑΚΑΜ) Σουηδίας Αντισμήναρχο Bo-Anders Jansson και Τουρκίας Συνταγματάρχη Mesut Savas.

Ο απερχόμενος ΑΚΑΜ της Τουρκίας, Συνταγματάρχης Mesut Savas παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα απο τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά. (Φωτ: ΓΕΑ)

Ο κ. Αρχηγός ευχαρίστησε τους ΑΚΑΜ για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια. Παράλληλα, συνεχάρη το νέο ΑΚΑΜ της Τουρκίας, Σμήναρχο Halil Akar για την ανάληψη των καθηκόντων του, και ευχαρίστησε τον Σουηδό ΑΚΑΜ για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: