Αναμνηστική φωτογραφία των αποφοίτων της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Έτους 2013. (Φωτ: ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, στην έδρα της Σχολής Πεζικού (Χαλκίδα), πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Έτους 2013, παρουσία του Διευθυντή Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγου κ. Ιωάννη Χρονόπουλου, του Διοικητή της Σχολής Πεζικού, Υποστράτηγου κ. Γεώργιου Μαυρομανωλάκη και αντιπροσωπειών των Διευθύνσεων Όπλων και Σωμάτων του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Φωτογραφία από την τελετή απονομής αποφοιτηρίων. (Φωτ: ΓΕΣ)

Φωτογραφία από την τελετή απονομής αποφοιτηρίων 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Έτους 2013. (Φωτ: ΓΕΣ)

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: