Σε νεες παραβάσεις και παραβιάσεις προχώρησαν τουρκικά μαχητικά

Όλα τα αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα, αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική (Φωτ: naftemporiki.gr).

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός αποτελούμενος από έξι τουρκικά αεροσκάφη και ένα μεμονωμένο αεροσκάφος τύπου CN-235, εισήλθαν την Τετάρτη 21 Αυγούστου στην περιοχή του βόρειου και νοτιοανατολικού Αιγαίου και πραγματοποίησαν τρεις παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών και δύο παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου.

Όλα τα αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα, αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Την Τρίτη τουρκικά μαχητικά πραγματοποιήσαν υπέρπτηση πάνω από τους Φούρνους.

naftemporiki.gr

3 Σχόλια

  • ΑΧΕΡΩΝ

   Ὑποψιάζομαι ὅτι στο πλαίσιο κάποιας ἐκπαιδευτικῆς πτήσεως,ἄδραξαν την εὐκαιρία για μία παραβίαση.
   Στο κάτω-κάτω της γραφῆς,τί εἴχαν να φοβηθοῦν;

   Απάντηση
   • defencegreece

    Αυτές οι «αναγνωριστικές» παραβιάσεις δεν μαρέσουν καθόλου.
    Το ηθικό μας τόσο στον πάτο έχει πάει (?)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: