Το Σάββατο 31 Αυγούστου και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, κορυφώθηκαν στη νήσο Ύδρα οι εκδηλώσεις για την 78η επέτειο από το θάνατο του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη.

Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. (Φωτ: ΓΕΝ)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στο νησί η Κανονιοφόρος ΜΑΧΗΤΗΣ. Επίσης, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Φάρων Αρχιπλοίαρχος (Μ) Κ. Μανωλουδάκης ΠΝ κατέθεσε, ως εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΝ, στεφάνια στο μνημείο και στον τάφο του Ναυάρχου Κουντουριώτη.

Επιπλέον, το Σάββατο 31 Αυγούστου η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλία στο λιμάνι του νησιού, ενώ η Υπηρεσία Φάρων συμμετείχε με εκθέματα στα εγκαίνια της έκθεσης «Φάροι του Κόσμου» στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, που συνδιοργανώθηκε με το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: