Φωτογραφία απο τη συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου με αντιπροσωπεία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Συμφωνα με το Γενικο Επιτελείο Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συναντήθηκε στο γραφείο του με αντιπροσωπεία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο HAZZAA NASSER AL-SHAHWANI, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας με σκοπό την υπογραφή Τεχνικής Συμφωνίας και την προετοιμασία της συνεκπαίδευσης των Πολεμικών Αεροποριών των δύο κρατών, στο πλαίσιο διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας.

One Response

  1. sid

    Τόσο δύσκολο είναι με τις υποδομές που έχουμε και την εμπειρία να τα »παίρνουμε» απο διάφορες τέτοιες χώρες για να τους εκπαιδεύουμε?

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: