Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Δημοκρτίας της Σερβίας στο ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Συμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Δημοκρατίας της Σερβίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών (ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ), στο πλαίσιο Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) έτους 2013 μεταξύ Ελλάδας – Σερβίας.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Δημοκρτίας της Σερβίας στο ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη της αντιπροσωπείας ενημερώθηκαν για την αποστολή, τις δυνατότητες και τις πρόσφατες δραστηριότητες του Κέντρου. Επιπλέον διερευνήθηκε η δυνατότητα πιθανής συνεργασίας μεταξύ Σερβίας και Ελλάδας στον τομέα των στρατηγικών μεταφορών εντός του ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: