Περίεργη εισβολή αγνώστου σε ραντάρ της Αεροπορίας στο Πήλιο – Είχε πάνω του φωτογραφική μηχανή και GPS Πηγή: Περίεργη εισβολή αγνώστου σε ραντάρ της Αεροπορίας στο Πήλιο – Είχε πάνω του φωτογραφική μηχανή και GPS (Φωτ: iefimerida.gr)

Άνδρας που υποστήριξε ότι «έχασε τον δρόμο» συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (9η ΜΣΕΠ),

Σε «συναγερμό» βρίσκονται οι υπηρεσίες ασφαλείας της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και η ΕΛΑΣ στην περιοχή Μαγνησίας μετά την σύλληψη το μεσημέρι (ώρα 13:05) της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2013, άνδρα ελληνικής καταγωγής μέσα σε πολεμική μονάδα στο Πήλιο Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας «εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (9η ΜΣΕΠ), άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κινούνταν παράνομα εντός της Μονάδας.Μετά τη σύλληψη, ο άνδρας, παραδόθηκε στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο άνδρας έφερε μαζί του φωτογραφική μηχανή και μια συσκευή προσδιορισμού θεσης (GPS) που παραδόθηκαν στην ΕΛΑΣ. Από ειδικούς εκτιμάται πως πρόκειται κατ αρχάς για σοβαρή περίπτωση.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από πηγές του Επιτελείου Αεροπορίας ο άνδρας που συνελήφθη υποστήριξε στους αξιωματικούς της ΠΑ ότι έχασε τον δρόμο και βρέθηκε μεσα στην μονάδα.

hprt.gr

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: