Η Διημερίδα «Ο Ελιγμός Μάχης στο Τακτικό Πεδίο» οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δόγματος του ΓΕΣ.(Φωτ: ΓΕΣ)

Την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, στο Αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής και στο Αμφιθέατρο της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα διημερίδα με θέμα: «Ο Ελιγμός Μάχης στο Τακτικό Πεδίο», η οποία οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δόγματος του ΓΕΣ.

Στη φωτογραφία, ο Πρώσος στρατιωτικός και συγγραφέας περί της θεωρίας και πρακτικής του πολέμου,  Καρλ φον Κλάουζεβιτς. (Φωτ: ΓΕΣ)

Τις εργασίες της διημερίδας παρακολούθησαν εν ενεργεία Αξιωματικοί όλων των Κλάδων, καθώς και Αντιπροσωπεία Σπουδαστών III και IV Τάξης της ΣΣΕ. Για το πρόγραμμα και τους ομιλητές της διημερίδας πατήστε εδώ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: