Αποβατικά πλοία προσεγγίζουν την ακτογραμμή. (Φωτ: ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) δημοσιοποίησε φωτογραφίες από διάφορες φάσεις των Μονάδων και Υπομονάδων που συμμετείχαν στη διακλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013.

Οι αμυνόμενοι στοχεύουν «εικονικό» αποβατικό πλοίο το οποίο προσεγγίζει το νησί. (Φωτ: ΓΕΣ)

Η άσκηση ολοκληρώθηκε την4η Οκτωβρίου με την εκτέλεση της τελικής φάσης στο Πεδίο Βολών – Ασκήσεων «Καμμένο Δάσος» στη Νήσο Λέσβο.

Στοιχείο όλμου 4,2». Ο όλμος 4,2» έχει διαμέτρημα 106 χιλιοστών και μέγιστο βεληνεκές 5500 μέτρα περίπου. (Φωτ: ΓΕΣ)

Στοιχείο αντιαεροπορικού πυροβόλου Zu-23 των 23 χιλιοστών. Το εν λόγω πυροβόλο έχει ως χώρα προέλευσης τη Ρωσία. (Φωτ: ΓΕΣ)

Φωτιά και ατσάλι στο Αιγαίο. (Φωτ: ΓΕΣ)

Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή Μονάδων – Υπομονάδων της Περιοχής Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013». (Φωτ: ΓΕΣ)

Ταχύπλοο των Ειδικών Δυνάμεων. (Φωτ: ΓΕΣ)

Η απόβαση ξεκίνησε. (Φωτ: ΓΕΣ)

…το πρώτο κύμα έφτασε στην ακτή. (Φωτ: ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: