Αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού επισκέφτηκε το ΓΕΝ. (Φωτ: ΓΕΝ)

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοίνωσε ότι από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2013, έλαβε χώρα η προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αθήνα, αντιπροσωπείας του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού με επικεφαλής τον Υπαρχηγό Ναυτικού, Υποναύαρχο Yaron Levi.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό ΓΕΝ, Υποναύαρχο Παναγιώτη Παστουσέα ΠΝ και συζητήθηκαν διμερή θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα, η εν λόγω αντιπροσωπεία μετέβη στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου και επισκέφθηκε Μονάδες του Αρχηγείου Στόλου και συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό ΑΣ, Υποναύαρχο Σπυρίδωνα Κονιδάρη ΠΝ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: