Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ενημέρωση με θέμα «Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων».

Την έναρξη της ενημέρωσης κήρυξε ο Διοικητής της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την ενημέρωση διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας, υπό την αιγίδα του Κέντρου Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) και τη συμμετοχή της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων.

Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων. (Φωτ: ΓΕΑ)

Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο εκπαίδευσης του Σχολείου Ασφαλείας Πτήσεων & Εδάφους (ΣΑΠΕ), με παράλληλη συμμετοχή των Διευθύνσεων Ασφαλείας Πτήσεων & Εδάφους του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης καθώς και των αντίστοιχων Γραφείων των Πτερύγων Μάχης & Εκπαίδευσης.

Την έναρξη της ενημέρωσης κήρυξε ο Διοικητής της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: