Το πρώτο F-35 της Αυστραλίας στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Φορτ Γουρθ του Τέξας. (Φωτ: Lockheed Martin)

Την 8η Οκτωβρίου, η εταιρεία Lockheed Martin μαζί με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Αυστραλίας (RAAF), γιόρτασαν την έναρξη των εργασιών συναρμολόγησης του πρώτου Διακλαδικού Μαχητικού Κρούσης F-35 της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την Lockheed Martin το αεροσκάφος το οποίο προσδιορίζεται ως AU-1, ξεκίνησε επίσημα, πλέον,τη διαδικασία συναρμολόγησης, κατά την οποία τα κύρια συστήματα του αεροσκάφους ενώνονται για να σχηματίσουν το κορμό του αεροσκάφους.

Όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία συναρμολόγησης, το AU-1 θα εξέλθει από τη γραμμή συναρμολόγησης και θα αποχωρήσει από το εργοστάσιο όπου και, το καλοκαίρι του 2014, θα παραδοθεί στην RAAF.

Στη παγκόσμια αλυσίδα προμήθειας του F-35 συμμετέχουν με συμβάσεις 14 αυστραλιανές εταιρείες για την παροχή εξαρτημάτων και συστημάτων για το F-35. H βιομηχανία της Αυστραλίας αναμένεται να έχει κέρδη ύψους 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και νέες βιομηχανικές ευκαιρίες στο πλαίσιο του προγράμματος F-35.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: