Η μονάδα νερού της WEW έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει και απολυμαίνει το νερό. (Φωτ: wew.de)

Η εταιρεία WEW έχει αναπτύξει ένα νέο ρυμουλκούμενο, σπονδυλωτό σύστημα δεξαμενής νερού το οποίο, ευελπιστεί, πως θα παραδώσει στον Γερμανικό Στρατό μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών στο Τεχνικό Κέντρο Οχημάτων και Τεθωρακισμένων του Γερμανικού Στρατού στην Τρήρ της Γερμανίας.

Η εταιρεία λέει πως οι διαπραγματεύσεις με τον στρατό για το νέο αποσυναρμολογούμενο σύστημα μεταφοράς νερού της WEW έχουν φτάσει στα τελικά στάδια.

Οι σπονδυλωτής σχεδίασης δεξαμενές νερού είναι διαμόρφωσης 10′ BiCon (μεταφορικού κιβωτίου «container») και έχουν σχεδιαστεί για να ρυμουλκούνται από οχήματα 4X4, 6X6 και οχήματα γενικής χρήσης και οχήματα «αν­θε­κτι­κά σε νάρ­κες, προ­στα­τευό­με­να α­πό ε­νέ­δρες» (MRAP).

Τα ανοξείδωτα μηχανικά τμήματα ενσωματώσουν μία πλήρη σουίτα συστημάτων διατήρησης νερού και περιλαμβάνουν ένα νέου σχεδιασμού σύστημα απολύμανσης. Μπορούν να συζευχθούν μαζί και να σχηματίσουν κοντέινερ 20 ποδών μήκους (TEU), και είναι κατάλληλο για στρατιωτικές ή πολιτικές αλυσίδες τροφοδοσίας και μπορεί να μεταφερθεί μέσω θαλάσσης, σιδηροδρομικώς και αεροπορικώς.

Η δεξαμενή του συστήματος έχει χωρητικότητα 2000 λίτρων.

Στα πλαίσια των σταδίων ανάπτυξης, τα συναρμολογούμενα τμήματα έχουν υποστεί εκτεταμένες δοκιμές οι οποίες περιελάμβαναν περιβαλλοντολογικές δοκιμές από τους -32º έως +49º, και εκπληρώνουν την Συμφωνία Τυποποίησης (STANAG) 2985, με την οποία καθορίζονται οι κλιματικές συνθήκες λειτουργίας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: