Οι επισκέψεις αυτού του τύπου ενισχύουν την αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία μεταξύ των συμμαχικών χωρών και των επιχειρησιακών Διοικήσεων του ΝΑΤΟ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Διοίκηση Συμμαχικών Διακλαδικών Δυνάμεων Νεάπολης (JFC NAPLES), στην Ιταλία.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συναντήθηκε με τον Διοικητή της Διοίκησης Συμμαχικών Διακλαδικών Δυνάμεων Νεάπολης (JFC NAPLES), Ναύαρχο Μπρούς Κλίγκαν ο οποίος ευχαρίστησε τον Ελληνα Στρατηγό για την συνεισφορά της Ελλάδας στο JFC NAPLES. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: