32η Σύσκεψη του ΝΑΤΟ/Sigint Electronic Warfare Working Group (SEWWG). (Φωτ: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ)από τη Δευτέρα 21 έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτρονικών (128 ΣΕΤΗ), η 32η Σύσκεψη του ΝΑΤΟ/Sigint Electronic Warfare Working Group (SEWWG), η οποία διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Επιχειρησιακής Σχεδίασης και Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ/Α1).

Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν το Μουσείο Ακρόπολης. (Φωτ: ΓΕΑ)

Στην εν λόγω σύσκεψη, συμμετείχαν δεκατρία (13) Κράτη-Μέλη με τριάντα (30) συμμετέχοντες και προσωπικό των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας. (Φωτ: ΓΕΑ)

Σκοπός της SEWWG ήταν να αναπτύξει και να βελτιώσει την υποστήριξη του Ηλεκτρονικού Πολέμου, μέσω μεθόδων που εστιάζουν στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των υποσυστημάτων Signal-Intelligence.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: