Στιγμιότυπο από την εκπαιδευτική δραστηριότητα του Σχολείου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής (ΚΑΙ), η απονομή των πτυχίων της 20ης εκπαιδευτικής σειράς του Σχολείου Αεροπορικής Νοσηλευτικής και Αεροδιακομιδών.

Στιγμιότυπο από την εκπαιδευτική δραστηριότητα του Σχολείου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Το Σχολείο παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε νοσηλευτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας και Διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι συμμετέχουν σε αποστολές αεροδιακομιδών, καθώς και σε προσωπικό του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού. Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχαν στην εκπαίδευση και Διασώστες Μάχης της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης.

Στιγμιότυπο από την εκπαιδευτική δραστηριότητα του Σχολείου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Τα πτυχία απένειμε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Στέφανος Φουρλεμάδης.

Οι συμμετέχοντες της 20ης εκπαιδευτικής σειράς του Σχολείου Αεροπορικής Νοσηλευτικής και Αεροδιακομιδών. (Φωτ: ΓΕΑ)

Τα πτυχία απένειμε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Στέφανος Φουρλεμάδης. (Φωτ: ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: