Σπουδαστές της ΣΕΘΑ στο ΑΤΑ. (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Tην Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, υποδέχθηκε στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) στη Λάρισα, τον Διοικητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπαρκούτη και τους σπουδαστές της 66ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΘΑ, στo πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Σπουδαστές της ΣΕΘΑ στο ΕΚΑΕ. (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα της Τακτικής Αεροπορίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του και ενημερώθηκαν για τον τρόπο διεξαγωγής και ελέγχου των Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

Ο Διοικητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Μπαρκούτης παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση. (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

 της 66ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΘΑ στο ΑΤΑ και στο ΕΚΑΕ

Πηγή: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=8271
Copyright © Πολεμική Αεροπορία

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: