Το κείμενο που αναδημοσίευσε γνωστή ιστοσελίδα είναι αναπαραγωγή της ομιλίας του Α/ΓΕΕΘΑ με θέμα «Οικονομική Κρίση και Άμυνα» που πραγματοποίησε σε Συμπόσιο της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία. (Φωτ: gaaec.org)

Με αφορμή δημοσίευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2013 σε ιστοσελίδα, με τίτλο «Έξυπνη άμυνα και κατά της οικονομικής κρίσης – Η άποψη του Α/ΓΕΕΘΑ», το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει ότι το συγκεκριμένο κείμενο είναι η ομιλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με θέμα «Οικονομική Κρίση και Άμυνα», που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του 21ου Συμποσίου της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία, που έλαβε χώρα την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και είχε ως γενικό θέμα: «Διατλαντική Ασφάλεια και οι Μελλοντικές Προκλήσεις».

Η ομιλία είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=3686), στον χώρο «Βήμα Ελληνικής Στρατηγικής Σκέψης».

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: