Η ΕΛ.ΑΣ. εκπαίδευσε Αλβανούς αστυνομικούς. (newsbomb.gr)

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) ολοκληρώθηκε με επιτυχία, εκπαίδευση στελεχών της Αλβανικής Αστυνομίας, σε θέματα καταπολέμησης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, η οποία υλοποιήθηκε με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Στην εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 02-12-2012 έως 04-12-2013, συμμετείχαν δέκα (10) στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από ειδικά καταρτισμένους Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η θεωρητική και πρακτική κατάρτισή ώστε να αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να καλύψουν με επάρκεια τις υπηρεσιακές ανάγκες της πατρίδας τους, στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας Ελληνοαλβανικής συνεργασίας.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα προς τιμήν των συμμετεχόντων, η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Σταματίνα Μίζη, τους επέδωσε τα πιστοποιητικά σπουδών καθώς και εθιμοτυπικά δώρα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: