Η 110 Πτέρυγα Μάχης βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Λάρισας (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Από τη Δευτέρα 2 έως την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Αιγύπτιων Αξιωματικών στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου 2013.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) οι Αιγύπτιοι Αξιωματικοί ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονάδας και επισκέφθηκαν την 337 Μοίρα, την 348 Μοίρα Τακτικής Αναγνώρισης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενόργανης Πτήσης, όπου ενημερώθηκαν για την αποστολή και το έργο τους.

Ο διοικητής της Μονάδας, Σμχος (Ι) Θεόδωρος Σύρμος παραδίδει αναμνηστική πλακέτα στους Αιγύπτιους Αξιωματικούς. (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία

Τους Αξιωματικούς υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμχος (Ι) Θεόδωρος Σύρμος.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: