Ο Α/ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων του Κατάρ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συναντήθηκε στο γραφείο του με 5μελή αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων του Κατάρ, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο ABDULAZIZ YOUSUS AL-NAEMI, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας με σκοπό την μελέτη δυνατοτήτων εκπαίδευσης και συνεκπαίδευσης με μονάδες των ελληνικών ειδικών δυνάμεων.

Αναμνηστική φωτογραφία του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αθανάσιου Τσέλιου με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Καταριάνων Αξιωματικών, Ταξίαρχο ABDULAZIZ YOUSUS AL-NAEMI. (Φωτ: ΓΕΣ)

Εν συνεχεία, μετα την συνάντηση με τον Α/ΓΕΕΘΑ, η 5 μελής αντιπροσωπεία των Καταριανων Αξιωματικών συναντήθηκε τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο όπου συζήτησαν  τις δυνατότητες συνεκπαίδευσης με τις μονάδες των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Η συμμετοχή μας σε τέτοια εκπαιδευτικά προγράμματα αποβαίνει στην εδραίωση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Το Κατάρ, λόγω της σημαντικής γεωπολιτικής θέσης που κατέχει αλλά και των ενεργειακών του πηγών, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Ελλάδα. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: