Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η αθέατη πλευρά των αεροπορικών επιχειρήσεων, είτε πραγματικών, είτε εκπαιδευτικών, όπου βρίσκονται οι οπλουργοί. Οι οπλουργοί  είναι οι άνδρες και γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας που ο ρόλος και η σκληρή δουλεία τους έχει τελειώσει πολύ πριν ο πιλότος έλθει για να παραλάβει το μαχητικό του.

2 Σχόλια

 1. aristzi

  Όταν υπηρετούσα ώς οπλουργός στην 330Μ και 332ΜΠΚ το έργο μου τελείωνε προσωρινά, όταν αφαιρούσαμε και τις τελευταίες ασφάλειες και οπλίζαμε τον εκάστοτε οπλισμό που έφερε το αεροσκάφος λίγο πριν την απογείωση και ξανάρχιζε μόλις επέστρεφε το αεροσκάφος και προσγειωνόταν για να τοποθετήσουμε και πάλι τις ασφάλειες στον οπλισμό που αυτά έφεραν. Με λίγα λόγια, μαζί με τους υπολόγους, οι οπλουργοί είναι οι τελευταίοι και οι πρώτοι άνθρωποι που βλέπουν οι χειριστές πριν απογειωθούν και όταν επιστρέψουν.

  Απάντηση
  • ΧΑΛΙΚΙ 3Α

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

   Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: