Σπουδαστές της 123ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Κολλεγίου Άμυνας του ΝΑΤΟ (NADEFCOL) στο ΓΕΕΘΑ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Τη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 επισκέφθηκαν το ΓΕΕΘΑ σπουδαστές της 123ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Κολλεγίου Άμυνας του ΝΑΤΟ (NADEFCOL), στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποιούν στη χώρα μας από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

 

Η Πρύτανης της Σχολής, Dr Daria DANIELS-ṦKODNIK παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Αλέξανδρο Θεοδοσίου. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, η Πρύτανης της Σχολής, Dr Daria DANIELS-ṦKODNIK, συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Αλέξανδρο Θεοδοσίου και οι σπουδαστές της Σχολής ενημερώθηκαν από αρμόδιους Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργείου Εξωτερικών επί θεμάτων Αμυντικής και Εξωτερικής Πολιτικής.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: