Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Αμυγδαλέζα Αττικής). (Φωτ: Ελληνική Αστυνομία)

Πτυχία απονεμήθηκαν σήμερα (13.12.2013) στους πενήντα ένα (51) συνολικά Αξιωματικούς, που αποφοίτησαν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, συνεπικουρούμενος από τη Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχο Σταματίνα Μίζη, απένειμε τα πτυχία στους τριάντα (30) Αξιωματικούς, που αποφοίτησαν από τη Σχολή, στους Θρακομακεδόνες Αττικής.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ευθύμιος Λυγιδάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, καθώς και διακεκριμένοι διδάσκοντες καθηγητές.

Σχόλη Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδας (Πανόραμα Βέροιας). (Φωτ: Ελληνική Αστυνομία)

Στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, στο Πανόραμα Βέροιας, σε αντίστοιχη τελετή, τα πτυχία στους είκοσι ένα (21) αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς, απένειμε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, συνεπικουρούμενος από τον Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διονύσιο Κούγκα.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας, Παντελεήμων.

Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Αμυγδαλέζα Αττικής)

Στη τελετή παρέστησαν επίσης ο Υποστράτηγος Θεόδωρος Δαγκόπουλος, ως εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητού 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ηλίας Μπολος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Πύραρχος Διονύσιος Συντίλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού Δήμου Βέροιας, Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης, ως εκπρόσωπος της Δημάρχου του Δήμου Βέροιας, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή, καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών.

Σκοπός της μετεκπαίδευσης, που πραγματοποιείται στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών, είναι η δημιουργία ικανών στελεχών, μέσα από την συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των επιτελών – στελεχών του Σώματος, τη συζήτηση και ανάλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, την έρευνα, τη μελέτη και την ενημέρωση σε σύγχρονα γενικότερα θέματα και προβλήματα, στις σχέσεις Κράτους – Πολίτη.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: