Η εναλλακτική λύση για αποτελεσματική εκπαίδευση αποτελεί η χρησιμοποίηση ομοιωμάτων-εξομοιωτών τραυματιών τα οποία κάνουν την πρακτική εξάσκηση προσιτή σε κάθε εκπαιδευόμενο. (Φωτ: caehealthcare.com)

Η Εκστρατευτική Διοίκηση Ναυτικού (NECC) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) προκειται να προμηθευτεί 44 ομοιώματα-εξομοιωτές από την εταιρεία CAE Healthcare για τη τακτική εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματίες στο πεδίο των επιχειρήσεων.

Οι εξομοιωτές θα εξοπλίσουν τις μονάδες του Ναυτικού στις ΗΠΑ, το Γκουάμ και την Ισπανία.

Η χρήση του ομοιώματος μπορεί να γίνει σε όλους τους τύπους εδάφους. (Φωτ: CAE healthcare)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της CAE Healthcare μαζί με τους εξομοιωτές, η εταιρεία θα παρέχει πολυετείς υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Ο εξομοιωτής Ceasar έχει εξελιχθεί για την εκπαίδευση φροντίδας τραυματιών στο πεδίο επιχειρήσεων σε εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες μάχης, και θα προσδώσει στην NECC τη δυνατότητα παροχής τυποποιημένων βασικών δεξιοτήτων πρώτων βοηθειών και αποτελεσματικής εκπαίδευσης σε όλες τις εκστρατευτικές δυνάμεις του ΠΝ των ΗΠΑ ανά το κόσμο.

[vimeo http://vimeo.com/38915824]

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: