Τακτικό φορτηγό MAN HX58. (Φωτ: Rheinmetall Defence)

Πρόσφατα η Νέα Ζηλανδία παρέλαβε τα 40 πρώτα τακτικά φορτηγά που παρήγγειλε τον Απρίλιο του 2013 από την Rheinmetall Australia,  ως μέρος της συμφωνίας αξίας 74 εκατομμυρίων Ευρώ η οποία περιλαμβάνει την προμήθεια 200 οχημάτων, συλλογών βαλλιστικής προστασίας, βάσεις τοποθέτησης όπλων, ειδικού στρατιωτικού εξοπλισμού, ανταλλακτικών, διοικητικής υποστήριξης και εκπαιδευτικά πακέτα χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των οχημάτων.

Η παραγγελία περιλαμβάνει οχήματα 4X4, 6X6 και 8X8 σε δέκα εκδόσεις, μερικά διαθέτουν ενσωματωμένους γερανούς και βαρούλκα ανύψωσης. Στα οχήματα περιλαμβάνονται ανατρεπόμενα φορτηγά για το μηχανικό, φορτηγά με ενσωματωμένο εξοπλισμό διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων (containers), και συνδυασμούς  ρυμουλκών οχημάτων / ρυμουλκούμενων για την μεταφορά βαρέων οχημάτων και ειδικού εξοπλισμού.

[youtube=http://youtu.be/wXGtw0zbzno]

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: