Αγώνες Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Έτους 2013. (Πολεμική Αεροπορία)

Πραγματοποιήθηκαν την 15/12/2013 οι Αγώνες Πρωταθλήματος Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2013, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάρκου Γουδίου, με μέριμνα  του, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΘΑ / ΓΡΑΜ. ΑΣΑΕΔ).

Η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας κατέκτησε δύο μετάλλια. (Πολεμική Αεροπορία)

Από την ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Σμηνίας (ΟΟΧΟΜ) Δημήτριος Τζωρτζιώτης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ΚΟΥΜΙΤΕ αντρών των (-75) κιλών και ο Ανθυποσμηναγός (ΤΤΗ) Ιωάννης Δόξας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΚΑΤΑ αντρών.

Στιγμιότυπο από τους αγώνες Κούμιτε. (Πολεμική Αεροπορία)

Τους αγώνες παρακολούθησαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών των ΕΔ και των ΣΑ, καθώς και πλήθος κόσμου.

Στη φωτογραφία οι κάτοχοι των δύο μεταλλίων για την Πολεμική Αεροπορία, Σμηνίας (ΟΟΧΟΜ) Δημήτριος Τζωρτζιώτης και ο Ανθυποσμηναγός (ΤΤΗ) Ιωάννης Δόξας. (Πολεμική Αεροπορία)

Στους αγώνες, η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακής, κατέκτησε συνολικά εννέα (09) μετάλλια εκ των οποίων ένα (01) χρυσό, τέσσερα (04) ασημένια και τέσσερα (04) χάλκινα, ενώ ηομάδα ανδρών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και η ομάδα γυναικών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., κατέκτησαν έκαστοι το ασημένιο μετάλλιο, με προπονητή ομάδας τον Αρχστή Λ.Σ. ΒΑΓΙΑΚΑΚΟ Κων/νο.

Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος κατέκτησε 9 συνολικά μετάλλια. (Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή)

Οι αγώνες αποτέλεσαν επίσημη εκδήλωση για το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και είχαν ως σκοπό και βασική επιδίωξη την ευγενή άμιλλα, το αγωνιστικό πνεύμα και την προβολή του επιτελούμενου έργου στον τομέα του αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Αναλυτικά η τα αποτελέσματα για την ομάδα του Λιμενικού έχουν ως εξής:

  • ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Κστής Λ.Σ. ΚΟΣΜΙΔΟΥ Ευδοξία, καταλαμβάνοντας στην κατηγορία γυναικών Kumite-50 kg.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Ανθστής Λ.Σ. ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ Δημήτριος, στην κατηγορία ανδρών Kata.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΕπστήςΛ.Σ. ΡΑΠΤΗ Γρηγορία, στην κατηγορία γυναικών Kumite-55kg.
  • AΣHMENIOΜΕΤΑΛΛΙΟ: Κστής Λ.Σ. ΛΕΜΠΕΤΖΗΣ Φώτιος στην κατηγορία ανδρών Kumite+68 kg.
  • AΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Λ/Φ ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗ Στέλλα στην κατηγορία γυναικών Kumite+68kg.
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:Επστής Λ.Σ. ΔΟΥΦΕΚΑΣ Δημήτριος στην κατηγορία ανδρών Kumite-75 kg.
  • XΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:Επστής Λ.Σ. ΡΑΠΤΗ Γρηγορία στην κατηγορία γυναικών Kata.
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:Κστής Λ.Σ. ΒΕΡΙΚΟΥΚΗΣ Δημήτριος στην κατηγορία ανδρών Kumite+84 kg.
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:Λ/Φ ΛΑΜΠΟΥΡΑ γγελική στην κατηγορία γυναικών Kumite-61 kg.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: