Παρουσία κ. ΑΓΕΣ στην ημερίδα της Διακλαδικής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής. (Φωτ: Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος κήρυξε την έναρξη της ημερίδας με θέμα «Αναστομώσεις Στεφανιαίων Αρτηριών: Θεωρία και Πράξη», την οποία διοργάνωσε η Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική των Ενόπλων Δυνάμεων στο αμφιθέατρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος Καρδίας και Αγγείων και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Κατα τη διαρκεια της ημερίδας αναλύθηκαν σε βάθος όλα τα θέματα που αφορούν την στεφανιαία νόσο. (Φωτ: Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Στην ημερίδα αναλύθηκαν σε βάθος όλα τα θέματα που αφορούν την στεφανιαία νόσο από επιλεγμένους ομιλητές, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος, Καρδίας και Αγγείων, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και ο διάσημος και πρωτεργάτης της καρδιοχειρουργικής στην Ελλάδα κ. Τόλης, καθώς και 150 γιατροί και νοσηλεύτριες.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: