Το παντοδαπούς τύπου όχημα BvS 10. (armyrecognition.com)

H Σουηδία υπέγραψε σύμβαση αξίας 120 εκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια 102 οχημάτων BvS10 παντός εδάφους από την εταιρεία BAE Systems.
Η νέα αγορά έρχεται ως συνέχεια προαίρεσης της προηγούμενης σύμβασης η οποία υπογράφηκε από τη Διεύθυνση Αμυντικού Εξοπλισμού (FMV) της Σουηδίας.
Tον Ιανουάριο του 2012, η FMV ανακοίνωσε την αγορά 48 θωρακισμένων οχημάτων BvS10 από την εταιρεία BAE Systems.

Τα οχήματα που προκειται να παραληφθούν θα είναι διαφόρων εκδόσεων: Μεταφοράς προσωπικού, σταθμό διοικήσεως, ασθενοφόρα και οχήματα διοικητικής υποστήριξης.

Οι παραδώσεις πρόκειται να ξεκινήσουν το 2014 και θα ολοκληρωθούν το 2015.

Το Σουηδικό παντοδαπούς τύπου όχημα BvS10 ενσωματώνει βελτιωμένη εργονομία, αυξημένη χωρητικότητα στο χώρο των επιβατών, επιπρόσθετη τοποθέτηση τηλεχειριζόμενου οπλικού σταθμού Protector, ασύρματους και σύστημα διαχείρισης μάχης.

Οι εκτοξευτές καπνογόνων έχουν τοποθετηθεί σε σημείο που να παρέχουν κάλυψη 360º

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: