Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στο ΝΝΑ (Γενικό Επιτελείο Ναυτικού)

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο ΛΣ Δημήτριο Μπαντιά, επισκέφθηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), όπου με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του νοσοκομείου και τους νοσηλευόμενους.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Μπαντιάς, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύρχο Ευάγγελο Αποστολάκη Π.Ν., επισκέφτηκαν σήμερα το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και αντάλλαξαν ευχές με τους νοσηλευόμενους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. (ΛΣ/ΕΛΑΚΤ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΛΣ/ΕΛΑΚΤ στο ΝΝΑ. (ΛΣ/ΕΛΑΚΤ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: