Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου μαζί με τον Βρετανό ομόλογο του κ. John Christopher William, υπογράφουν το Ετήσιο Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. (ΥΠΑΜ Κύπρου)

Υπογράφτηκε σήμερα το πρωί (23.12.2013), στο Υπουργείο Άμυνας, το Ετήσιο Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και Ηνωμένου Βασιλείου, για το έτος 2014. Εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας το ετήσιο πρόγραμμα υπέγραψε ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου, ενώ εκ μέρους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Ύπατος Αρμοστής στην Κύπρο κ. John Christopher William (Matthew) KIDD.

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας, το οποίο υπογράφεται κάθε χρόνο, προβλέπει συνεργασία μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων όσον αφορά στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, στην πραγματοποίηση κοινών ασκήσεων, στη συμμετοχή σε σεμινάρια, καθώς και συνεργασία στα θέματα Έρευνας και Διάσωσης κ.ά.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: