Στην έδρα της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού στη Σαμοθράκη. (Γενικό Επιτελείο Ναυτικού)

Μονάδες στη Λήμνο και τη Σαμοθράκη επισκέφθηκε την 30.12.2013 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντινάυαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ευστάθιο Πανυτσίδη, τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση και τον Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου Αρχιπλοίαρχο Νικόλαο Λεμονή ΠΝ.

Στη Λήμνο, ο κ. Δαβάκης επισκέφθηκε Συστοιχία Κατευθυνόμενων Βλημάτων, το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, καθώς και το Βόρειο Παρατηρητήριο Λήμνου.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόμενος από τους Διοικητές του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη και της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γκατζογιάννη, μετέβη στην έδρα της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού και κατόπιν στο Ναυτικό Παρατηρητήριο «ΚΟΡΥΦΗ», στη Σαμοθράκη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ανταλλάξει ευχές και δώρα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: