Εκπαιδευτική επίσκεψη τριάντα έξι (36) Ανώτατων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας στην Αστυνομική Ακαδημία, όπου ενημερώθηκαν σε θέματα τρομοκρατίας. (Ελληνική Αστυνομία)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 εκπαιδευτική επίσκεψη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στους Θρακομακεδόνες, τριάντα έξι (36) Ανώτατων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας, όπου ενημερώθηκαν σε θέματα τρομοκρατίας.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη υλοποιήθηκε με μέριμνα της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν θέματα που σχετίζονται με την εσωτερική και τη διεθνή τρομοκρατία, καθώς και θέματα εκπαίδευσης στον τομέα αυτό.

Τα θέματα παρουσιάστηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και του Τμήματος CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ έγινε ενημέρωση στις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά περίπτωση και στην ανάπτυξη συνεργασιών με άλλα Κράτη στους τομείς αυτούς.

Στην επίσκεψη παρέστησαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, οι Διοικητές των Σχολών Αξιωματικών, Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και Εθνικής Ασφάλειας, καθώς και Αξιωματικοί της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Στην τελετή λήξης της εκπαιδευτικής επίσκεψης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας αντάλλαξε με τον επικεφαλής της αποστολής Υποστράτηγο Sun Hong, εθιμοτυπικά δώρα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: