Οι Γάλλοι αλπινιστές χρησιμοποιούν οχήματαBv206S. (defense-update.com)

Ο Γαλλικός Στρατός ολοκλήρωσε τις δοκιμές αποδοχής του Υψηλής Κινητικότητας Οχήματος (VHM) Bv-206 της εταιρείας BAE Systems.

Το VHM ολοκλήρωσε την τελική φάση της επιχειρησιακής αξιολόγησης.

Έχοντας ήδη δοκιμαστεί στα βουνά, κατά τη διάρκεια του Χειμώνα και Καλοκαιριού, όπως επίσης και στις επιχειρήσεις σε κατοικημένες περιοχές αλλά και στις αμφίβιες αποστολές, το νέο όχημα έδειξε να τα πηγαίνει πολύ καλά. Καλά προσαρμοσμένο στις ορεινές περιοχές οι οποίες είναι συνήθως απρόσιτες στα περισσότερα τροχοφόρα οχήματα, μπορεί να μεταφέρει μονάδες ταχύτερα και σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Σύμφωνα με το defenseworld.net διαθέτει θωρακισμένο κλωβό και πολυβόλο 12,7 χιλιοστών για εγγύς προστασία. Τέλος, μπορεί να υποστηρίξει το ψηφιακό σύστημα στρατιώτη FELIN διαθέτοντας και πακέτο φόρτισης συσσωρευτών.

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: