Ακούστε τον ήχο ενός «γυμνού’ Audi R8 V10 Plus σε δυναμόμετρο. (webmania.co)

Τα περισσότερα διαφημιστικά βίντεο αυτοκίνητων παρουσιάζουν τα σούπερ-αυτοκίνητα σε εξωτικά, όμορφα μέρη με την επένδυση κλασικής, τρανς ή τεκνο μουσικής. Αυτό, μπορεί να θεωρείται λογικό σε πολλούς υποψηφίους μελλοντικούς αγοραστές, όμως για όσους από εμάς κυλά λάδι 5W-30 στις φλέβες μας, προτιμάμε να ακούμε το «τραγούδι» του κινητήρα αντί για τα τραγούδια που ακούγονται στα σούπερ μάρκετ και τα ασανσέρ.
Το παράπονο μας εισακούστηκε από την Audi και στο διαφημιστικό  βίντεο, για το R8 V10 Plus, μας «κολλάει» στους πίσω τροχούς του «θηρίου» και ο οδηγός πατά τέρμα το γκάζι.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: