Τελετή γενέθλιας ημέρας της ΑΣΔΕΝ. (ΓΕΕΘΑ)

Στην τελετή εορτασμού της γενέθλιας ημέρας της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Σχηματισμού, στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Β’»  στην Αθήνα, παραβρέθηκε σήμερα (31.1.2014) ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

Τελετή εορτασμού της γενέθλιας ημέρας της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων. (ΓΕΕΕΘΑ)

Η ΑΣΔΕΝ συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια από την αρχική συγκρότηση της ως Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Αττικής (ΑΣΔΑ) στην περιοχή της Αθήνας.

Απευθυνόμενος στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΑΣΔΕΝ, ο κ. Δαβάκης αναφέρθηκε στο ρόλο του Μείζονος Σχηματισμού, ο οποίος όπως είπε έχει διττή σημασία για την πατρίδα:

Τελετή εορτασμού της γενέθλιας ημέρας της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ). (ΓΕΕΘΑ)

«Η προσφορά σας δεν έγκειται μονάχα στην εκπλήρωση της σημαντικής αποστολής προάσπισης της άμυνας, της ακεραιότητας και  της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά επεκτείνεται στην κοινωνία και ιδίως στις ακριτικές περιοχές, μέσα από ένα πολυσχιδές πλήρες πρόγραμμα κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς. Αξίζουν σε όλους σας θερμά συγχαρητήρια, καθώς είστε ταυτόχρονα υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της πατρίδας και μαχητές κοινωνικής αλληλεγγύης».

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: