Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος στην Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού. (ΓΕΕΘΑ)

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού (ΔΙΣ) και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ).

Σκοπός της επίσκεψης στη ΔΙΣ ήταν η επικοινωνία με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό καθώς και η ενημέρωσή του για τις δραστηριότητες της Διεύθυνσης. (ΓΕΕΘΑ)

Η ΔΙΣ έχει ως κύρια δραστηριότητα τη συλλογή, την ταξινόμηση και τη διατήρηση των στοιχείων που τεκμηριώνουν την ιστορία των πολεμικών περιόδων του νεότερου ελληνικού κράτους, με απώτερο στόχο τη συγγραφή και έκδοση τόσο της πολεμικής ιστορίας όσο και της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού Στρατού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε επικοινωνία με το προσωπικό και ενημερώθηκε για το έργο και τους Στόχους του ΤΕΘΑ, που έχει ως επίκεντρο την βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας που διαθέτει. (ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: