Ουκρανικό άρμα μάχης Т-64ВМ BULAT. (Ukroboronservice)

Η κρατική Ουκρανική εταιρεία Ukroboronservice ανέλαβε σύμβαση για την ανακατασκευή και εκσυχρονισμό 50 αρμάτων μάχης T-64 BV-1 χώρας της οποίας το όνομα δεν αποκαλύφθηκε στο δελτίο τύπου της Ukroboronprom.

Τα άρματα προκειται να εκσυγχρονιστούν στην εκδοσή που προσφέρει αυτή την στιγμή η εταιρεία, την T-64BM Bulat.

Η νέα έκδοση διατηρεί το λειόκανο πυροβόλο των 125 χιλιοστών, καθώς έχει δεχθεί νέο συγκρότημα ισχύος με αυξημένη ιπποδύναμη, πλάκες Εκρηκτικής Αντιδραστικής Θωράκισης ( NOZH), εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πυρός, βελτιωμένα σκοπευτικά διαφράγματα, σύστημα ενεργή προστασίας, αυτόματο γέμισμα βλήματος, εξωτερικές δεξαμενές καυσίμου, όπως επίσης προηγμένο συστήματα πλοήγησης και επικοινωνιών.

Προαιρετικά, μπορεί να τοποθετηθεί ένας τηλεχειριζόμενος οπλικός σταθμός με βαρύ πολυβόλο των 12,7 χιλ.

Τα άρματα μάχης T-64 BV-1 είχαν κατασκευαστεί πριν από πολλές δεκαετίες από την τωρινή Ουκρανική κρατική εταιρεία Kharkiv Morozov Machine Building (SE KMDB)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: